lördag 5 april 2014

NBA har hamnat utanför min blogg kanske beror det på en helt uppochnedvänd säsong

Världens bästa basketliga ges inte mycket utrymme hos basketgaucho just nu. Det har funnits dagar då NBA.com besökts i slutet av dygnet av ren rutin. Någonting har saknats under dagen, just det (!) NBA.com som är en del av min dagliga dussin. Det ska bara besökas men aldrig har det betytt så lite, varit så ointressant. Det ena mästarbygget, efter det andra. Stjärnorna dras till varandra. Det ser roligt ut på pappret men i verkligheten känns det ointressant och konstigt.
Lakers har en katastrofsäsong och ett par veckor bort ligger den ultimata förödmjukelsen - ett missat slutspel. Mike D'antoni kommer att ta på sig sin hatt, sätta sig på hästen och rida ut i Arizonas öken. Kanske bosätta sig under en kaktus och göra upp en brasa som inte slocknar förrän D'Antoni själv gör det. Eller så börjar han coacha något college. Mer troligt. I NBA lär han inte få något mer huvudcoachjobb.
Lakers säsong har varit lika tokig som Pharrells hatt. En fantastisk hatt med många dimensioner. Kan någon människa i hela världen bära upp den? Absolut inte men den ser lycklig ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar