fredag 24 januari 2014

Kyrie Irving och Kobe startar samtidigt som allt börjar kännas väldigt fel

I Så har än en gång all-starstarfemmorna lanserats och de innehöll inga större sensationer. Strtfemmorna gör sällan det utan det är resterande platser som blir mer intressanta att beskåda. Samtidigt blev jag ganska missnöjd när Kobe nominerades en plats. Hand tre matcher innan sin nya skada imponerade tydligen rejält på 50 miljoner människor. Som tur är kommer black mamba ändå inte att delta och någon annan får en "turplats". Någon som förmodligen haft en nästan lika imponerande säsong.
I östern var det egentligen bara ett namn som fick mig att rynka på näsan. Kyrie Irving startar, vilket jag fortfarande kan ställa mig aningen kritisk till med tanke på att Irving fortfarande inte får sitt lag att vinna. Jag gillar både Irving och Cavaliers men något är så förbannat fel i den staden. Med tanke på att de spelar i en konferens där endast tre lag har fler vinster än förluster borde man vara ett slutspelslag om man har en all-starstarter i laget. Men icke utan istället myser man på tionde plats bakom sensationslag som Bobcats och Wizards med vinststatistik på circa 30-40% av sina matcher. Båda på slutspelsplats och då har både Kemba Walker och framför allt John Wall sina bästa säsonger hittills. Kanske borde Wall få start, eller är Cavaliers problem inte att Irving leder laget tillräckligt bra utan den evigt underpresterande och inom kort arbetslöse coachen Mike Brown? 
Irving är en stor talang med mycket spel men det blir lite tudelat sinnelag när all-star hänger runt knuten. Vad är viktigast spelarna som isolerade enheter eller hur de påverkar sina lag? Irving påverkar förstås Cavs enormt men Walls inverkan i Washington ska man inte heller underskatta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar