fredag 7 november 2014

NBA så här långt

Det har varit en bra start på säsongen bortsett från Randles brutna ben. Lakers är 0-5, vilket är fantastiskt skönt för ett fan som väntar på en sprängladdning som förändrar organisationen totalt. En svag säsong till tror är precis den dynamit som behövs.

Stegfelen har kommit till NBA. Aldrig förr har domarna varit så petiga med stegfel och spelarnas frustration kan emellanåt bli ganska tydlig men jag tror alla egentligen är överrens om att många stegfel kan tas bort och att detta på sikt kommer gynna ligan.

Milwaukee Bucks ser intressanta ut. Jabari Parker har haft en okay start på säsongen och jag tror fortfarande att han kommer bli en ny Paul Pierce snarare än Melo. Minus lite försvar, plus lite returtagning.
Brandon Knight börjar se ut som en av NBA:s främsta Point Guards. Vansinnig speed och det är inte konstigt att han ramlar emellanåt.
The greek freak har också sett snabb ut. Kevin Durant, någon?

Cavaliers har visst kemiproblem enligt nyheterna. Jag är tveksam till slutsatsen att argumentationer är tecken på kemiproblem. James vill att Irving och Waiters ska bli vinnare, något han inte tycker att de är ännu. Jag håller med honom men ge Cavs lite tid. De kommer snart att hitta sina roller och då blir det åka av. Ge Lebron bollen! Det har fungerat utmärkt i 10 år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar